Új jelszó kérése

TOP termékek

ÁSZF

A webáruházunkban szereplő árak bruttó fogyasztói árak, amelyek az ÁFA-t tartalmazzák. További információkat a linkre kattintva talál:

 

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Fogyasztó barát!

Fogyasztó barát!

Házhozszállítás

Termékajánló

Sportkamerákhoz firmware frissítések

Firmware

 

 

 

 

 

 

 

 

SJCAM Firmware frissítés haladóknak!

A Firmware frissítése néhány perc alatt, néhány egyszerű lépésben elvégezhető:

FIGYELEM!

Gondolkozz, mielőtt cselekszel!!!  Ha nem vagy biztos a dolgodban inkább ne frissítsd a kamerádat! Nagyon sokan raknak fel rossz firmware-t!!! Kérd segítségünket és megmondjuk, milyen verzióra van szükséged (Ha egyáltalán szükséges frissíteni …..)

Frissítést csak saját felelősségre végezhető!!!! Gondosan, nagyon körültekintően végezzük a frissítést, mert ha nem a megfelelő típushoz való Firmware-t használjuk, akkor abból komolyabb problémák is adódhatnak! Mindig ellenőrizzük a kamera verzióját a frissítés előtt.

  

1: Töltsd le a Firmware fájlt.

2:Helyezd be a kamera MicroSD kártyáját számítógépbe, laptopba, kártyaolvasóba.(Abba, amibe beletudod….) Formázd a kártyát.

3:. Másold rá a bin kiterjesztésű fájlt!

4: Helyezd be a kamerába kártyát. Dugd töltőre, és a firmware frissítés automatikusan elindul. A frissítés végén a kamera elindul és elkezdi tölteni az akksit. Ezek után vedd le töltőről a kamerát. (Kivétel!!! Mert mindig vannak kivételek!  SJ5000+-nál a kamera beállítások menüjében kell a frissítést elvégezni.)

5: Vedd ki és formázd le megint az SD kártyát (különben mindig frissülni fog a FW a rajta levő fájllal) és kész is vagy.

 

Az alábbi linkeken érhetőek el a frissítések. Egyes típusoknál angol nyelvű oldalakat adtunk, mert ott az összes létező verzióhoz elérhetőek a Firmware-ek.

 

SJ4000 (2.0" LCD)

SJ4000Wifi (2.0" LCD)

SJ4000+

SJ5000

SJ5000Wifi

SJ5000+(1.5"LCD)      SJ5000+(Új verzió)

SJ5000XElite

 

M10

M10Wifi

 

M10+

M20

 

SJ6 LEGEND FW

 

SJCAM-SJ6-LEGEND

 

SJ7 STAR

SJ7 STAR firmware

 

 

Az alábbi videók segíthetnek a frissítésben:

 

 

Webáruház készítés