Kategóriák

TOP termékek

ÁSZF

A webáruházunkban szereplő árak bruttó fogyasztói árak, amelyek az ÁFA-t tartalmazzák. További információkat a linkre kattintva talál:

 

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Fogyasztó barát!

Fogyasztó barát!

Házhozszállítás

Termékajánló

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

SJCAM sportkamerák bemutatása


A sport és akciókamerákat több szempontból is másképpen tervezték, mint a hagyományos videokamerákat. Keményebb, masszívabb kialakításúak, így könnyebben átvészelnek bármilyen kalandot velünk anélkül, hogy bármi bajuk esne.

/Az észszerű használaton belül természetesen  ;) / Szélesebb látómezővel rendelkeznek, mint, az átlag kamerák, így könnyebben lehet olyan felvételek készíteni,ahogy a saját szemszögünkből látjuk a dolgokat.

 

                           

 

Mit kell figyelembe venni akciókamera vásárlásánál?

Ha sportkamera vásárlásra szánjuk magunka, két dolgot kell először figyelme vennünk.

Felbontás és képfrissítés!

 

Felbontás:

Minél nagyobb a felbontás, annál élesebb és részletesebb videót tudunk felvenni. Ezért érdemes minimum FullHd felbontású kamera vásárlásában gondolkozni.

 A mostani kínálatban a legelterjedtebbek a 720p (1280x720 pixel) vagy 1080p (1920x1080 pixel) felbontású kamerák.

Egyes kamerák akár 2K felbontásúak, ami több mint négyszer akkora, mint a 720p felbontás.

                              


Képfrissítéss/Frame rate:

A magas képfrissítési sebesség használata esetén lehetőségünk van lassított felvételek rögzítésére elmosódás nélkül.

A képfrissítés értékét képkocka/másodpercben szokták megadni (fps :frame per second)

Ha lassított felvételt szeretnénk kapni, akkor ajánlott a minimum 60 fps használata a felvételnél. A legjobb akciókamerák képesek rögzíteni a 240 fps-ben is! Ami azt jelenti, le lehet játszani a felvételeket szuper lassított módban is anélkül, hogy bármilyen fontos részletet elveszítenénk. Azt viszont figyelembe kell venni, hogy nagyobb fps érték esetén a felbontás viszont csökken ezért nem lesz olyan szép felvételt készíteni, mint a normál felbontás esetén.

 

                                

 
Extrák:

 

Wi-fi funkció:
 Egyes akciókamerák rendelkeznek Wi-Fi funkcióval. A kamera létrehoz egy WIFI hálózatot, amire az okostelefonal tudunk csatlakozni.  Ez lehetővé teszi, hogy okostelefonról egy alkalmazás segítségével vezéreljük a kameránkat.  Az alkalmazásban megtekinthetjük a kamera képét, beállításokat módosíthatunk, illetve elindíthatjuk a felvételt, és le is állíthatjuk azt. És utána egy mozdulattal meg is oszthatjuk ezeket a felvételeket ismerőseinkkel.


Time-lapse mód:

 Time-lapse funkcióban a kamera fotókat készít egy meghatározott időtartamon belül.

Minden 5. másodperc vagy percenként egyszer, ez a beállítástól függ. Képszerkesztő szoftver segítségével fotók egy gyönyörű time-lapse videóvá alakíthatók.  HD akciókamerák ideális time-lapse kamerák, mert ellenállnak az időjárásnak és a széles látószögű optikájuknak köszönhetően tökéletes tájképeket készíthetünk velük.

 

                                    

                                    


Segítség és támogatás:
Csak megbízható forrásból vásároljon sportkamerát! Vegye figyelembe, ha nálunk vásárol, probléma esetén nálunk tudja érvényesíteni a garanciát! Nem kell a külföldi csomagot várni, hogy megérkezik-e vagy sem! Szakmai tudásunkkal és tapasztalatunk tudunk segíteni, bármilyen kérdése van sportkamerával kapcsolatban!