Kérdésed van? Hívj minket! +36 1 271 1148

Engedd meg, hogy bemutatkozzunk... :)

Pár szóban magunkról

Alapvetően gyengeáramú biztonsági rendszerek nagy- és kiskereskedelmével foglalkozunk, de 2014-ben nyitottunk a szórakoztató / okos elektronika területe felé is. Termékpalettánkat folyamatosan bővítjük az aktuális trendeket lekövetve, valamint a minőség és megbízhatóság szem előtt tartásával. Ezen igyekezetünk garantálja, hogy mindig úgy érezd: jól döntesz, ha hozzánk fordulsz. (Jelen oldalunk kizárólag a szórakoztató / okos elektronika termékekkel foglalkozik, de az oldal bal felső sarkában át tudsz lépni a biztonságtechnikai webáruházunkba is, ha szükségesnek látod.) 

Segítünk...

Legyél viszonteladó, vagy végfelhasználó, minden esetben maximális odafigyeléssel fogadunk. Üzletünk 100%-ban magyar tulajdonú, magyar székhellyel, de az EU teljes területéről fogadjuk a megkereséseket és bármely EU tagállamba szállítunk. Kényelmes és könnyen használható webáruházunkon keresztül egyszerűen rendelheted meg az szükséges termékeket. Ha kérdésed, kérésed merülne fel, kollégáink a rendelkezésedre állnak.

Amiért megéri minket választanod

 • Kedvező ár / érték arányt kínálunk.
 • Termékek széles választékát biztosítjuk.
 • Nem forgalmazunk használt, sérült, vagy nem nyomonkövethető forrásból származó termékeket.
 • Megbízhatóak vagyunk.
 • Rendszeres akciókat tartunk.
 • Terméktámogatás és információ munkanapokon 8:00-16:30 között telefonon és online chaten.
 • Munkaidőn kívül is fogadjuk megkeresésed e-mailben, vagy üzenetet hagyhatsz a webáruház beépített üzenetküldőjén keresztül a Kapcsolat menüpontban.
 • A termékeknél részletes tájékoztatást találsz, valamint termékdokumentációt (folyamatos feltöltés alatt).
 • Minden termékünkre a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendeletben foglaltaknak szerinti jótállást biztosítjuk.
 • A megrendelésed és ügyintézésedet egyszerűen megteheted.
 • Gyors kiszállítás 1-3 munkanapon belül.

A fejlődés és innováció útján

Amellett, hogy a stabil és megbízható kiszolgálást biztosítjuk, magas prioritásban tartjuk üzletünk fejlesztését. Ennek érdekében figyeljük a piaci, technológiai, társadalmi változásokat és ezeket gondosan mérlegelve igazodunk az elvárásokhoz. Mind a működésünket kiszolgáló infrastruktúránkat, mind a belső szervezeti működésünket folyamatosan monitorozzuk és fejlesztjük, így gyors, szakszerű és mégis egyszerű kiszolgálását kapsz. Ennek szellemében haladunk előre és minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy tevékenységünket a jövőben is a vásárlók bizalma és elégedettsége övezze.

Környezetvédelmi célunk

Alapításunk óta folyamatosan azon dolgozunk, hogy cégünk tevékenysége és telephelyünk - amennyire csak lehetséges - környezetkímélő legyen. Üzletünkben az elektromos- és vízfelhasználást igyekszünk minimalizálni, termékeink átadásakor mind személyes átvétel-, mind küldemény esetén az újrahasznosított csomagolást részesítjük előnyben. Munkafolyamatainkat automatizáljuk, kollégáink időszakosan home office-ban dolgoznak. 2019-óta igyekszünk a lehető legnagyobb mértékben átállni az elektronikus ügyvitelre (amennyire a jogi szabályozás ezt lehetővé teszi), így arra kérünk, hogyha teheted, fogadd Te is elektronikus úton számláinkat és csak akkor kérd nyomtatásban, ha az feltétlen elengedhetetlen! Segítséged és megértésed köszönjük!

Kollélgáink

Mindannyiunk munkája egy értékes és fontos szelete a teljes működésnek, ennek tudatában elhivatottan végezzük teendőinket. Rendszeresen tartunk megbeszéléseket, teljesítményértékeléseket, közösen meghallgatjuk és megvitatjuk a felmerülő kérdéseket, javaslatokat, ötleteket. Természetesen a szórakozás sem maradhat el, évente több alkalommal tartunk a kollégákkal és családtagjaikkal céges rendezvényeket. Örömmel kijelenthetjük, hogy cégünknél nem egyszerűen felettesek és beosztottak, főnökök és alkalmazottak vannak, de csapatként, egyenrangú kollégaként tekitünk egymásra.

Bízunk benne, hogy rövid bemutatkozásunk és üzletünk elnyerte tetszésed és téged is elégedett vásárlóink közt tudhatjuk.

 - Electropoint Kft.

SJCAM Magyarország

Gyors kiszállítás

Magyarországon akár 48 órán belül.

SJCAM Magyarország

Online ügyfélszolgálat

Online chat H-P, 8:00-16:30-ig.

SJCAM Magyarország

Kényelmes fizetés

Többféle választható fizetési mód.

SJCAM Magyarország

Vásárlástól elállás

Magánszemélyeknek 14 napos indoklás nélküli elállás.